19 Temmuz 2013 Cuma


Keyif almak için başlayıp, paylaştıkça artan keyfim ile blog yolculuğumda bana renk katan, güzel yorumlarıyla hayatımı daha da renklendiren, paylaştıkça çoğaldığımı hissettiren blog arkadaşlarıma ve ziyaretime gelen tüm misafirlerime teşekkürler...









Etiketler:

16 yorum:

  1. Biz teşekkür ederiz, dükkanınıza geldiğimizde bizi keyiflendirdiğiniz, bilgilendirdiğiniz için :)

    YanıtlaSil
  2. Bende size teşekkür ederim, içim sıkıldığında kaçıp gelebileceğim bu harika keyif dükkanının kapılarını açtığınız için.
    Siz yazarken keyif alıyor musunuz bilmem ama ben okurken hem rahatlıyorum hemde keyif alıyorum çok :)

    YanıtlaSil
  3. Hem de nasıl keyif alıyorum Zeynep'cim, anlatamam. Yıllarca öğrencilerime ders anlatırken keyif aldığım gibi keyif alıyorum. Ama sana ayrıca ve özel teşekkür ederim. Çünkü senin ile ilk tanıştığım gün beni öyle duygulandırmıştın ki, işte sadece Zeynep için bile bu blog yolculuğuna değer demiştim...Öyle keyifli kişilerle karşılaştım ki bu yolda, yüzünü görmediğim kişilerden bile enerji alınabiliyormuş demek ki, dedim. Yine bir şey öğrendim. Sana da güzellikler diliyorum blogunda.Hep keyifle kal...

    YanıtlaSil
  4. Sana da sevgilerimi ve teşekkürümü yolluyorum HİLAL'CİM. Ben de senin keyifle takibindeyim...

    YanıtlaSil
  5. bence de asıl sana teşekkürler.. böyle bir bloğu yazdığın için...

    YanıtlaSil
  6. Minicik dokunuşların kocaman güzelliklere dönüştüğünü görmek nasıl da mutlu ediyor insanı :)
    Renklerin dünyasında keyfin bol olsun Petekcim :)

    YanıtlaSil
  7. Muhtarımız olarak sizden çok şey öğreniyorum,desteğiniz ve beraberliğimiz için teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  8. Banu Hanım, çok haklısınız. Tıpkı bir kelebek etkisi gibi bu blog yolculuğu da...Siz de benim yola çıktığım ilk günlerde karşılaştığım ve keyifle takip ettiğim blogdaşımsınız. Sağolun...Annenize de sevgilerimi yolluyorum...

    YanıtlaSil
  9. ben de yeni gelenlerdenim :) ne güzel misafirlerine kıymet vermeli insan :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. Teşekkürler bizden :) Keyif Dükkanı'nız upuzuuun ömürlü olsun :)
    Ama ben o süsü çok beğendim, öyle çok beğendim ki, içimden içimden yapmaya başladım bile :) Siz mi yaptınız? Öyleyse izin verir misiniz, ben de bi denesem bir ara?
    :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Esen Hanım, çok teşekkür ederim. Yok, ben yapmadım ama yaparsanız eminim, çok hoş olur. Biliyorum, marifetlisiniz.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  12. Hoşgeldin Merve'cim ben de seni keyifle takip ediyorum. Bloguma gelenler sanki evime ziyarete gelmişler gibi hissediyorum. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  13. senin yazılarını okuyup keyiflenmek de bana çok iyi geliyor. İyi ki bloglar var ve iyiki birbirimize bu kadar yakın olabiliyoruz. Ve iyiki blog açmışsın :)

    YanıtlaSil
  14. Diğer yorumuna verdiğim yanıt gibi tekrar teşekkür ederim kelebeğin hisleri. İyi ki açmışım da sizlere ulaşmışım, yan yana olmasak da birbirimize ulaşan enerji müthiş. İşte tek amacım buydu zaten...

    YanıtlaSil
  15. Aynı duyguları ben de yaşıyorum sevgili Petek. İnsan hiç yüzünü görmediği sesini duymadığı bir insanı hayatına dahil etmeyi ve hatta özelini açmayı bile isteyebiliyormuş. O pozitif enerji alışverişine ise diyecek tek söz yok.
    Ben de kısa bir sürede güzel bir çevre yaptığıma inanıyorum. Mesela hazır burada görmüşken senin gibi, Merve Sevim'i de merak edip onun o öğrenci hallerini kendimden bir şeyler bularak takip etmeye bayılıyorum.
    Aynı çizgide birlikte yol alabilmek dileğimle...

    YanıtlaSil
  16. İşte bu olumlu etkileşim demek böyle bir şey Juliette, ''BUGÜN NE YAZDI ACABA?'' diye beklerken günlerce yazmadığını görünce ''NE OLDU BİR ŞEY Mİ OLDU ACABA?'' diye endişelenmekmiş. Böyle durumlarda özelden mesaj atıyorum, kusura bakma Juliette !Sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Eger yorum yapamıyorsanız, aşağıda "Yorumlama Biçimi" nin yanındaki küçük ok a tıklayarak anonime gelin.Yorumunuzu tekrar gönderin.