4 Nisan 2013 Perşembe

                                         
1
Düğün yazımın ilk bölümünde size gelin olmak modern Sinderella olmak demiştim. Beyazlar içindeki gelin adayı bir masal prensesidir, kahramanın kolunda !

Ee o zaman o gün giydiği gelinliği de muhteşem olmalıdır !İşte o özel elbisenin tüm detayları bu sihirin bir parçasıdır sanki. Düğünün nerede, ve nasıl yapılacağı bile ilk sırada yapılacaklar listesinde değildir. Gelin adayı için en çoşkulu kısım öncelikle hayatında bir kere giymeyi arzu ettiği gelinliğinin modelidir. O iş bitti mi hazırlıkların yüzde ellisi bitmiştir sanki ! 
                         
                       
2
Aslında basit bir seçim gibi görünüp abartmaya gerek yok denilse de hakikaten gelin adaylarının işi zor. Çünkü tekstil sanayisi geliştikçe gelinlik seçimlerinde de model, tarz, kumaş seçimleri sonsuz oldu...Tülü, sateni, danteli, ipek sateni, işlisi, sadesi, kabarık olanı, dekolte olanı, beyazının tonu ( Son zamanlarda kırık beyaz ile gri-beyaz tonları çok tercih ediliyor), duvağı kısa, duvağı uzun olanı... Gel de en güzelini seç, hangisini giyersen sanki en güzeli oymuş gibi gelir. Hele bir de aklın kalmaz mı öbür modelinde...İstediğim modeli kendim seçip, beğenerek giymeme rağmen bunca yıldır ''Acaba şöyle mi olsaydı ?'' demişliğim de vardır hani  zaman zaman...

3
4
Konum yaz gelinleri olduğu için o günün prensesi olmaya hazırlananlara seçtiğim modelleri paylaşmak istedim sizlerle...Ve lütfen bu özel günde kimse gelinliğe benzeyen beyaz bir elbise giyerek gelinden rol çalmasın !

5
6
7
Gelinliğin doğru seçimi; kişinin kendi tarzı, gelenekleri ve vücut tipi ile alakalı olduğu kadar düğünün yeri ve organizasyonun nasıl yapılacağı ile de ilgili bir karardır. Kır düğününde giyilen gelinlik ile salon gelinliği farklıdır. Tabii rahat edilecek bir model olması da gelinin tercihine kalmıştır. Olsun öyle veya böyle sizin giydiğiniz emin olun en güzelidir...

8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Benim gelinliğim mi ? 14 numaralı gelinliğin aynısıydı...



Keyif Dolu Günleriniz Ve Düğünleriniz Olsun...


Etiketler: , ,

6 yorum:

  1. ne güzelmiş gelinliğiniz :) seçim çok zor

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Hilal'cim. Gerçekten gelinlerin işi zor...

    YanıtlaSil
  3. Valla bunlari gordukce nikah tazeleyesim geliyor:))
    Sahaneler... Senin gelinliginde cok guzelmisssss...

    YanıtlaSil
  4. Mevlüde Hanım, inanın yazarken ben de aynı duyguları hissettim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Gelinlik karar vermesi en zor şeylerden biri sanırım. Suan evlenme arifesinde birisi olarak ne aklımda bir model var nede ne istediğimden emin olabiliyorum :) zaten terazi burcu olarak kararsızlık yaşayan biri olarak gelinlik serüvenim nasıl sonuçlanacak merak ediyorum. Kesin yine birseyi cok beğenip onda takılıp kalacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel kelebeğin hisleri, demek gelin adayısın, herşey gönlünce olsun.İnan hangisine karar verirsen ver, çok yakışacaktır...Teşekkürler...

      Sil

Eger yorum yapamıyorsanız, aşağıda "Yorumlama Biçimi" nin yanındaki küçük ok a tıklayarak anonime gelin.Yorumunuzu tekrar gönderin.