29 Mart 2013 Cuma


Yaz mevsimi yaklaştığına göre düğün mevsimi de başlıyor demektir. Başlıkta  '' Gelinler hazır mı ? '' diye sordum ama o hazırlık hiç bitmez ki !
Son dakikaya kadar sürer telaş. Tabii çok özel bir gündür, hani sanki telafisi olmayan bir zaman dilimidir o anlar; gelin ile damada sunulan hediye zamandır. İşte o gün her gelin adeta Sinderella olmak ister; çünkü gece 12 olmadan, büyü bozulmadan, masal prensesi olma şansı verilmiştir gelinlere...O zaman bu şans iyi değerlendirilmelidir ! 

                        

Aslında; büyü bozulup, balkabağı kaybolunca gerçek hikaye başlar...Bu hikayede kahramanlar, roller bellidir. Hikayeye giriş de çok keyiflidir, eğlencelidir. Ancak hikayenin konusu  gelin ile damada bağlıdır. Nasıl bir hikaye yazıp, oynayacaklarına kendileri karar verirler. Binbir Gece Masalları gibi sonu olmaması gereken bir hikayedir bu... Bütün evliliklerin uzun ömürlü, gelinlerin prenses, damatların da  kahraman olarak kalmasını dileyerek biz hazırlıklara başlayalım...( Bölüm-2- )





Sarayda yaşayan gerçek Prenses Gelinler de vardır...(Bu arada çocuk gelinler olmasın hiç, evlilik değil evcilik oynasınlar diyorum ! )









Keyif  Dolu Günleriniz Olsun...

Etiketler: , , , , , , ,

8 yorum:

  1. Gelin olmakk, düğün dernek işlerine kalkışmak çokk çokk zor :(
    Fakat bir okadar anlamlı ve güzel. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Ve herkes kendi masalının kahramanı ve çokk öutlu olabilsin :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel yazmışsınız.Herkes gönlüne göre kendi masalını yaşasın...

    YanıtlaSil
  3. HER KEZ TABİKİDE KENDİ MASALININ KAHRAMANI OLMAK İSTİYOR
    AMA MASALLAR BAZEN NE KADAR İSTESENİZDE HAYALİNİZDEKİ GİBİ OLMUYOR
    ÇOCUKLARIMA HEP DUA EDİN AMA SAKIN FAZLA HAYALLERE KAPILMAYIN DİYORUM
    HEM KIZLARIMA HEM OĞLUMA YA RABBİ BİZE HAYIRLI EŞLER VER DİYE DUA EDİN DİYORUM
    ÇOK GÜZEL BİR POST OLMUŞ
    HAYIRLI AKŞAMLAR CANIM

    YanıtlaSil
  4. Benim de masalımın okunmasına çok az kaldı...:)bu günlerde heyecanıma ortak olan bir oda dolusu güzel insandan birisiniz...Ağzınıza ve yüreğinize sağlık...Sebla.

    YanıtlaSil
  5. Bir gelin adayi ile beraber olmak da çok keyifli Sebla'cım...

    YanıtlaSil
  6. Sevgili seyyah gül;duanız çok güzel ve doğru. Gönüllerine göre olsun...

    YanıtlaSil
  7. Petekçim devam çok iyi gidiyorsun.Seni kutluyorum.

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim motive edici yorumun için...

    YanıtlaSil

Eger yorum yapamıyorsanız, aşağıda "Yorumlama Biçimi" nin yanındaki küçük ok a tıklayarak anonime gelin.Yorumunuzu tekrar gönderin.