30 Haziran 2013 Pazar



Yerinde ve uyumlu kullanmak şartıyla aksesuarın her türlüsüne bayılırım. Kişinin stilini ortaya çıkardığı gibi tamamlayıcı özelliği vardır.
Doğru kombin yapıldığı zaman hem şıklık hem de zarafet katar. Bugünlerde gözüm yaz aksesuarlarında tabi ki...


Uçuşan rengarenk ipek fularlar, hasırdan yapılmış incikli boncuklu çantalar, renkli kemerler, kemik veya renkli aynalı  gözlükler, dantelin tüm detaylarının kullanıldığı yazlık kıyafetler, ip bileklikler veee tabi çok sevdiğim yazlık şapkalar... Her biri ayrı bir yazı konusu ama önceliğim şapkalar olacak bugün... 



Aslında hem çok severim, hem de bayılırım her sezon çeşit çeşit şapka almaya ama hiç kullanamam...Nedense vitrindeki hallerini daha çok severim ! Olsun yine de kumsalda, sahilde, şehirde kullanılan her türlüsü güzeldir. Şort ile spor bir görüntü sağlar, uzun tiril tiril elbiseye ise feminen tarz katar..







Bir de uçuşan şifon fulara eşlik eden geniş kenarlı hasır bir şapkanız varsa kendinizi Hollywood yıldızı gibi hissedebilirsiniz !


Audrey Hepburn




Keyif Dolu Günleriniz Olsun...

Petek Uluğ



Etiketler: , , , , , ,

2 yorum:

  1. Ben de şapkalara bayılıyorum. Özellikle büyük olanlara...

    YanıtlaSil
  2. Sana çok yakıştığından eminim. Teşekkürler...

    YanıtlaSil

Eger yorum yapamıyorsanız, aşağıda "Yorumlama Biçimi" nin yanındaki küçük ok a tıklayarak anonime gelin.Yorumunuzu tekrar gönderin.