17 Temmuz 2014 Perşembe


Diş doktoruna gitmekten, o koltuğa yerleşmekten korkan çok insan var biliyorum. Özellikle pediatrik durumlarda çocukları ikna etmek de zor. 

 

Instagramda uzun zamandır takipte olduğumuz sevgili Parisa, İran'dan bana bir mesaj atarak diş doktoru olduğunu belirterek, dişçi muayenehaneleri ile ilgili görseller konusunda yardımcı olmamı istedi. Pinterest yardımıyla ona görseller araştırırken ben de kendimi blogumda paylaşırken buldum.

                            

Sağol Parisa, belki bu konuda farklı tasarımlar düşünüp, kendimizi rahat hissedeceğimiz sağlık merkezlerinde bekler, dişçi koltuklarında oturabiliriz.


O korktuğumuz mekanların aslında nasıl da soğuk, ürkütücü olduğunu fark ettim bu arada. Çocuklara hitap eden muayenehaneler daha sevimli, daha eğlenceli hale gelirken, biz büyükler için de renkli, rahatlatıcı tedavi olacağımız ve bekleyeceğimiz merkezler olabilir.

Neden böyle tasarımlar olmasın, Parisa?

 ( Bakın burası tam benlik!)

 ( Bekleme salonları da ferah ve keyifli olabilir! )









 Kaynak: Pinterest


Keyif Dolu Sağlıklı günleriniz Olsun...

Petek Uluğ

Etiketler: , , , , , ,

4 yorum:

  1. Dişçi korkum yok ama çevrede çok kişi var. Çok güzel fikirler. Zaten dişçiler için de böyle bir ortamda çalışmak daha keyifli olur herhalde (:

    YanıtlaSil
  2. Çok haklısınız, onlar için de keyifli bir iş ortamı sağlar.Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. Diş hekimlerinden hiç korkmam ama böyle bir ortama da hayır diyemem. Özellikle müzik dinleyerek çalışan doktorları hep severim çok rahatlatıcı oluyor. Hem bizim için hem onlar için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi ya canım? dekoratörler bu alandaki bu kalıpları kırmalı bence!! Teşekkür ederim...

      Sil

Eger yorum yapamıyorsanız, aşağıda "Yorumlama Biçimi" nin yanındaki küçük ok a tıklayarak anonime gelin.Yorumunuzu tekrar gönderin.