15 Mart 2015 Pazar


İlk yaptığım video çekimli söyleşimde, evet; çok heyecanlandım. ''Ders anlatmaya benzemiyormuş bu!'' dedim hatta. Ancak sonuçta; Rehberimtv ile Roka Mutfak'ta yaptığımız çekimden çok keyif aldım.



Ben sordum Roka Mutfak Atölyesi kurucusu gıda mühendisi Gülsüm Hanım yanıtladı. Neler konuştuk? Yemek, yemek kursları, yemek kurslarına olan ilgi ve gastronomi.

Kimler katılıyormuş bu yemek kurslarına? Sadece hanımlar değil,bekar babalar, çocuklar, yeni evli eşler...

Hangi dünya mutfakları ilgi görüyormuş? 

Özellikle saray mutfağı 1.sıradaymış!

İki yemek tarifi ile birlikte anlattı bize Gülsüm Hanım.

Kolay ve lezzetli bir börek yaptı yanımızda. Pirzola Böreği. 

Daha sonra da mantar soslu ıspanaklı tavuk sarma pişirdi. 

Tabii ben de buarada mutfak ile ilgili aklıma takılan sorular sordum.

Sonra, benim en sevdiğim 5 çayı servisi ile fırından çıkan lezzetli yemekleri hem yedik hem de sohbet ettik.

Buyrun; izleyin derim.

http://www.rehberimtv.com/2014/CVP/ROKA_MUTFAK/PRG_ROKA_MUTFAK/#roka_mutfak.html


http://www.rehberimtv.com/2014/CVP/ROKA_MUTFAK/PRG_PIRZOLA_SARMA/#pirzola_boregi.html


http://www.rehberimtv.com/2014/CVP/ROKA_MUTFAK/PRG_ISPANAKLI_TAVUK/#ispanakli_tavuk.html

Keyif Dolu Günleriniz Olsun

Petek Uluğ


Etiketler: , , , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder

Eger yorum yapamıyorsanız, aşağıda "Yorumlama Biçimi" nin yanındaki küçük ok a tıklayarak anonime gelin.Yorumunuzu tekrar gönderin.