3 Ocak 2016 Pazar



Aylardır kısmetse olur izlemekteyiz. Program bizi ekran başına bağlamış ve adeta evimize konuk olmuş durumda. Her gün sabırsızlıkla başlamasını beklediğimiz, fragmanlarını tekrar tekrar seyrettiğimiz yarışma programı olan Kısmetse olur kesintisiz devam ediyor.

Kısmetse olur programında halkın düşüncülerine son aşama saygı duyulup örutubet verilmekte. Halkta aynı şekilde programı benimseyip oradaki tüm insanoğluın duygu alabiliyor ve beğendiklerini, sevdikleri gelin adayları, damat adayları yahut çiftleri destekleyebiliyor. Şuanda kısmetse olur evinin en popüler gelin ve damat adayları Adnan Didem ve Gökhan Sibel çifti. Bu çiftler içerisinde Aycan ve haysiyet da vardı fakat aralarında geçen tartışmalardan sonrasında gala gecesine gelmeyen ve hasta bulunduğunu belirtip kısmetse olur evine gelmeyen Aycan aşkları konusunda insanoğluın kafasında sual işareti bıraktı. Hatta insanoğlu artık Aycan elendi mi? Ya da diskalifiyemi oldu diye merak etmeye başladılar.
Kısmetse Olur Evinden 26 Şubat kim elendi?

Biliyorsunuz ki, kısmetse olur evi sürekli kendisini yenileyen ve yeni gelin ve damat adaylarına açık olan bir ev doğal olarak ki bunların oluşabilmesi için evden kısmetse olurda kim elenecek ayrılması eve veda etmesi gerekiyor. Bu her hafta gerçekleşecek diye de bir vaziyet söz konusu değil. Bu yüzden beraber bu hafta kısmetse olur evinde kutudan çıkan haber doğrultusunda bir eleme yaşanmayacağını sizlerle paylaşabiliriz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Eger yorum yapamıyorsanız, aşağıda "Yorumlama Biçimi" nin yanındaki küçük ok a tıklayarak anonime gelin.Yorumunuzu tekrar gönderin.