22 Nisan 2014 Salı


Renklerin zamanı ve sezonu yoktur. Her rengin ait olduğu kişiler, objeler vardır belki de. Hani benim rengim deriz ya! Aslında bizimle bütünleşen renk bize yakışan renktir. 

Modacıların, tasarımcıların her sezon piyasayı boyadıkları renkler vardır. 2014 İlkbahar-Yaz sezonunda ise yer gök sarıya bulandı dersem yanlış olmaz.

Sarı canlılıktır, çünkü güneşin rengidir. Sarı albenilidir ,dikkat çeker. Farklı kılar kıyafeti giyeni. Belki de biraz cesaret ister. Geceden güne uyanışın rengidir. Sarı cazibe denir, sarı şeker denir, sarı yaz denir, sarı papatyam denir, altın sarısı denir. İltifatları yüksek bir renktir, kısacası....



Sarı renk ve tonlarının kullanımında dikkatli olmak lazım. Yanına ilave edilecek diğer renk baskın olmamalı ancak dengelemelidir. Bu nedenle sarı-siyah ikilisi en yakışandır. Yanına beyazı da alarak uygun bir kombin meydana getirir. Tabii birincilik sarıdadır.








Güneşin ısıttığı tonlardır, kendinizi sıcak ve samimi hissedersiniz. Sarı bir dekora uyanmak gün rengine uyanmak gibidir.




Valentino




Şifanın rengidir sarı, çünkü limonun rengidir.


Sandık lekesinin, nostaljinin rengidir sarı.




Keyif Dolu Renkli Günleriniz Olsun...

Petek Uluğ

Kaynak: Pinterest



Etiketler: , , , , , , , , , ,

6 yorum:

  1. Yakışana harika bir renk. Ben de; hardal sarı, sarı/yeşil kendime yakıştırıyorum. Eline sağlık.:)

    YanıtlaSil
  2. Doğanın her rengi ile iç içe olan sana her renk yakışır bence...Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. Cok sevdigim ama cesaret edemedigim 3 renkten biri:)) Boyle gorunce insanin hemen bir tane dikip giyesi geliyor :)

    YanıtlaSil
  4. Siz şimdi ne güzel yazlık bir sarı elbise dikiverirsiniz Mevlüde Hanım!:) Gider bu yıl gerçekten! Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. Hakikaten ne güzel bir renktir o. İçini açanlardan, ferahlatanlardan. Sende öyle fotoğraflar seçmişsin ki Petekcim, sarı sarı bakasım var her yere şu dakikadan sonra.
    Yürekten sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim Emel'cim. yer gök sarı oluverdi bu sezon sanki! Aslında güneşin rengi her zaman her yerde değil mi? Enerjimiz hiç eksilmesin...

    YanıtlaSil

Eger yorum yapamıyorsanız, aşağıda "Yorumlama Biçimi" nin yanındaki küçük ok a tıklayarak anonime gelin.Yorumunuzu tekrar gönderin.